Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στη Μύκονο στις 12 Ιουνίου, ανοίγοντας την αυλαία των μεγάλων events που θα σημειωθούν στο «νησί των Ανέμων» και φέτος. Το Cabaret Restaurant Lio είναι το μαγαζί που θα τη φιλοξενήσει και είναι ήδη sold out αν και το πιο φθηνό εισιτήριο είναι στα... 500 ευρώ. Η χρέωση ανά άτομο στα πρώτα τραπέζια φτάνει στα 1.000 ευρώ. 

Διαβάστε ακόμη: Εφη Σαρρή: Κάνει… στροφή στην καριέρα της και μπαίνει στη λάντζα

Ωστόσο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, οι τιμές αυτές δεν αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για όσους επισκέπτονται τη Μύκονο. 

Στη δικαιοσύνη η τουρίστρια που πλήρωσε 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και ένα πιάτο καβουροπόδαρα

Από την άλλη, η Αμερικανίδα τουρίστρια και η κόρη της προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για τον λογαριασμό 600 ευρώ για μια μερίδα καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ που πλήρωσαν σε γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου. Η Μπρέντα Μούλτον και η 19χρονη Κέιλα είχαν επισκεφθεί την παραλία Πλατύς Γιαλός στο Νησί των Ανέμων, όταν το εστιατόριο, όπως κατήγγειλαν, τις παρέσυρε και τις «χρέωσε υπερβολικά».

Η τουρίστρια και η κόρη της παρήγγειλαν δύο μοχίτο και ένα πιάτο καβουροπόδαρα και ο λογαριασμός τους ήρθε 520 ευρώ. Στις χρεώσεις περιλαμβανόταν... υποχρεωτικό φιλοδώρημα 80 ευρώ με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να σκαρφαλώσει στα 600 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για το ποσό του λογαριασμού, τρεις άνδρες του μαγαζιού την... ανάγκασαν να καταβάλλει το ποσό. Σύμφωνα με τον Independent η Μούλτον πάει στα δικαστήρια το εστιατόριο για την υπερβολική χρέωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA