Μενού
  • Α-
  • Α+

Εργασία και διακοπές συνδύασε η εγγονή του βασιλιά της ποπ, Ελβις Πρίσλεϊ, Ρίλεϊ Κίου, καθώς επισκέφτηκε τη χώρα μας για τα γυρίσματα της μίνι σειράς Daisy Jones and the Six, στην οποία πρωταγωνιστεί. Η Κίου βρέθηκε στην γραφική Ύδρα και φωτογραφήθηκε με το κόκκινο μπικίνι της σε παραλία του νησιού, αφήνοντας άφωνους τους 470 χιλιάδες followers της.https://www.instagram.com/p/CeJOxwvjS5V/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τη φωτογραφία αυτή, μάλιστα, γιόρτασε το τέλος των γυρισμάτων της τελευταίας της τηλεοπτικής-mini σειράς. Η Ρις Γουίδερσπουν είναι μία από τους παραγωγούς του σόου του Amazon Prime. Η εταιρεία παραγωγής της, Hello Sunshine, έχει συμμετοχή στο project. Η σταρ μοιράστηκε τη δημοσίευση στο Instagram της και πρόσθεσε μια λεζάντα που έλεγε: «Τελείωσα επίσημα με το @daisyjonesandthesix και ξεκουραζόμαστε στις παραλίες της Ελλάδας. Ευχαριστώ το καταπληκτικό συνεργείο που δούλεψε τόσο σκληρά. Ανυπομονώ να δουν όλοι την όμορφη δουλειά που έχουν κάνει όλοι».

https://www.instagram.com/p/CeT1sbSl_7s/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κόρη της μοναχοκόρης του «βασιλιά» και της Πρισίλα (Priscila) η Ρίλεϊ έδειξε από μικρή την καλλιτεχνική της φύση. Και φυσικά η μαμά Λίζα Μαρί (Lisa Marie) την άφησε ελεύθερη να την ακολουθήσει. Σε ηλικία 14 ετών η Ρίλεϊ έκανε το ντεμπούτο της στον χώρο του μόντελινγκ όταν τον Φεβρουάριο του 2004 περπάτησε στην πασαρέλα για το ντεφιλέ των Dolce & Gabbana στην Ιταλία, ενώ τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της «Vogue» δίπλα στη μαμά και τη γιαγιά της. Αμέσως μετά –και χωρίς να αφήσει το μόντελινγκ- την κέρδισε ο κινηματογράφος της και την είδαμε στην ταινία «The Runaways». 

https://www.instagram.com/p/CeE4_bYDdFz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA