Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σμαράγδα Καρύδη, μία εκ των Ελληνίδων καλλιτέχνιδων, που έδωσαν το «παρών» στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες, αποκάλυψε την επεισοδιακή της είσοδο στο κόκκινο χαλί, μετά από την περιπέτεια που είχε. Μιλώντας στην κάμερα του «Τι λες τώρα», η ηθοποιός εξιστόρησε όλα όσα συνέβησαν, που παραλίγο να της στερήσουν την ευκαιρία να παραβρεθεί στο κόκκινο χαλί των Καννών.

Διαβάστε ακόμη: Σμαράγδα Καρύδη: «Δεν έγινα μητέρα επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω»

«Δεν είχα καταλάβει ότι είναι τόσο αυστηρό το πρόγραμμα των Καννών όπως μου είχε πει ο Πάνος Κούτρας. Άργησα λίγο, έφαγα κάτι γιατί πεινούσα και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο είδα τον Κούτρα να ωρύεται και εγώ ήμουν μισοντυμένη γιατί ήταν μεγάλο το ρούχο», είπε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη και συνέχισε: «Εκεί υπήρχε πλήθος και αστυνομία που δεν με άφηνε να περάσω, ούρλιαζα, πατούσα διάφορους ανθρώπους στον τοίχο, ντύθηκα στην τουαλέτα του ξενοδοχείου. Με είδε ευτυχώς μια κυρία που κατάλαβε ότι είμαι από την ταινία και μπήκα τελευταία στιγμή, ιδρωμένη και χάλια».

Οσο για την επιστροφή του Celebrity Game Night, η Σμαράγδα Καρύδη είναι ευτυχής που συνεχίζει και αποκάλυψε ότι υπάρχουν «καινούργια και ευφάνταστα παιχνίδια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA