Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο ηθοποιός Μάκης Κωστίνης, φίλος του Στάθη Ψάλτη, μίλησε στην εκπομπή «Love It» για την πρόσφατη εκταφή του αγαπημένου ηθοποιού, αλλά και την τελευταία σύζυγό του, Χριστίνα. 

Διαβάστε ακόμη: Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τρολάρει τη βασίλισσα Ελισάβετ για το πράσινο ταγιέρ της - «Αργησες»

«Ο δήμαρχος έκανε την εκταφή και το μόνο λάθος είναι ότι εφόσον η σύζυγός του, αποστασιοποιήθηκε τελείως, έπρεπε η κόρη του, η Μαρία, να πάει στον δήμο και να πει ότι θέλει να κάνει εκταφή του πατέρα της. Λόγω του ότι ήταν ο Στάθης Ψάλτης, δεν τον πέταξαν πουθενά», είπε αρχικά ο Μάκης Κωστίνης.

Πρόσθεσε δε ότι «Στο τραπέζι της κηδείας αντί η πρώην σύζυγός του Στάθη μαζί με την κόρη να καθίσουν μαζί, να μη δώσουν δικαιώματα, επειδή δεν είχαν καλή σχέση με τη Χριστίνα, δεν κάθισαν μαζί», ενώ δήλωσε πως «Η Χριστίνα Ψάλτη εξαφανίστηκε, είχε τέτοιο μίσος. Δεν έδωσε ποτέ τα ρούχα του Στάθη στον αδερφό του, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος ήταν στο γηροκομείο».

Τέλος, όσον αφορά τη σχέση του Στάθη Ψάλτη με τη Χριστίνα, ο φίλος του ηθοποιού ανέφερε: 

«Ο Στάθης τσακωνόταν συνέχεια με τη Χριστίνα. Κάποια στιγμή μαζεύτηκε μέσα του όλο αυτό, ήθελε να φύγει, να χωρίσει. Ο Στάθης φοβόταν πολύ τη Χριστίνα, δεν τον άφηνε να πάει πουθενά. Είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Τη γνώρισε 17 χρονών και η κυρία έλεγε ότι ήταν 22. Όταν ερωτευόταν, ήταν έξω καρδιά, ήταν πολύ δοτικός, ξεχνούσε συγγενείς και φίλους, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA