Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην Πάρο βρίσκεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η ίδια θέλησε να δώσει μια γεύση στους followers της από ήλιο και θάλασσα ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις βουτιές που έκανε σε παραλία του νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσίασε με το μαγιό της στο Instagram

Βέβαια, δεδομένου ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής σόουμπιζ, οι followers της δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν τις καμπύλες της με τα like και τα κολακευτικά σχόλια να πέφτουν «βροχή». 

Η ίδια, πάντως, αρκέστηκε στο να γράψει απλά «Πάρος» στη λεζάντα της ανάρτησής της και άφησε να «μιλήσουν» οι φωτογραφίες. 

Να θυμίσουμε πως με τον ΣΚΑΪ να ετοιμάζει ολοταχώς το Survivor All Star για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι μεταξύ των παικτριών που η παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης φέρεται να θέλει διακαώς να πει το «ναι» και να ξαναταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο αφού στον πρώτο κύκλο του Survivor ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα και δυνατή παίκτρια στους στίβους μάχης. 

https://www.instagram.com/p/CetQ59QM204/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA