Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κριστίνα Αγκιλέρα επέστρεψε στο παρελθόν το Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Gay Pride του Λος Αντζελες. Η τραγουδίστρια επέλεξε να εμφανιστεί στην σκηνή με εκκεντρικά outfit και να γίνει viral στο διαδίκτυο. Η σούπερ σταρ της ποπ, που ήταν το κύριο όνομα στο Pride, έκανε το κοινό να... ουρλιάζει εκστασιασμένο με ό,τι άκουγαν και έβλεπαν, καθώς τραγούδησε όλες της τις επιτυχίες. 

Διαβάστε ακόμη: Athens Pride: Αρνήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ενωση ΛΟΑΤΚΙ+ Αστυνομικών τη συμμετοχή

Φορώντας ένα κορμάκι στα χρώματα του ουρανίου τόξου, η 41χρονη δε φοβήθηκε να επιδείξει και τη «βρώμικη» πλευρά της, καθώς άλλαζε συνέχεια τις προκλητικές της εμφανίσεις, κρατώντας όλη την ώρα τα μαλλιά της δεμένα με μια ψηλή αλογοουρά. Σε κάποιο σημείο η Κριστίνα Αγκιλέρα τραγούδησε στη σκηνή με την απροσδόκητη προσθήκη ενός... φαλλικού σχήματος πάνω στην εμφάνισή της, που συμπληρωνόταν από έναν θώρακα που θύμιζε Hulk και πρησμένα μπράτσα, μπότες πάνω από το γόνατο και ασημένια γυαλιά με γκλίτερ. 

Έκανε επίσης μια αναπαράσταση του βιντεοκλίπ της από το 2002 για το τραγούδι Dirrty, φορώντας το προκλητικό ρούχο που φορούσε τότε στο κόκκινο της φωτιάς, μαζί με μια μακριά καπαρντίνα την οποία και έβγαλε. Φόρεσε επίσης και ένα ροζ κοστούμι από λάτεξ.

Mαζί της στη σκηνή ήρθε και η Mya, που είχαν συνεργαστεί στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι Lady Marmelade, η οποία με τη σειρά της φόραγε μανίκια με φτερά, όταν φορούσαν και οι δυο ένα κίτρινο ελεκτρίκ φόρεμα. Αυτό το mini-reunion δεν άφησε τους fans στο Pride απογοητευμένους.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ω Θεέ μου! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με τιμήσατε απόψε. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια. Είστε οικογένειά μου. Είμαι χαρούμενη που προσπαθώ να σας δώσω φωνή. Αυτό προσπαθούσα να κάνω με τη μουσική μου. Είστε κομμάτι του εαυτού μου. Θέλαμε να περάσετε καλά απόψε» είπε η Αγκιλέρα στο κοινό 25.000 ατόμων στο Pride που την αποθέωσε.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Η Κριστίνα Αγκιλέρα το 2010 είχε μιλήσει για τη σεξουαλικότητά της λέγοντας πως την ελκύουν οι γυναίκες αλλά δεν επιθυμεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί τους. Μάλιστα είχε δηλώσει στο περιοδικό Out πως δεν θα μπορούσε να ζήσει χωρίς άνδρα ερωτικό σύντροφο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA