Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι παλαιότεροι θα τον θυμούνται σαν τον «Λάκη με τα Ψηλά Ρεβέρ». Οι νεότεροι ως Λάκη Παπαδόπουλο. Όπως και αν τον έχει γνωρίσει κανείς, όμως, παραμένει ένας από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς και ερμηνευτές στη χώρα.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, μίλησε «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια, για τη ζωή και την πορεία του στη μουσική, αλλά και το χαρακτηριστικό σημάδι που έχει στο πρόσωπο.

«Αυτό λέγεται αιμαγγείωμα κι είναι εκ γενετής. Πάει μέχρι πίσω και τελείωσε. Πολύς κόσμος το έχει. Μια άλλη το είχε πίσω και το είδα. Εγώ τι να πω; Το προσκύνησα. Τους συνάδελφους τους αγαπάμε» είπε ο Λάκης Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Εννοείται πως σε μικρή ηλικία αποτέλεσε θέμα. Ο καθένας ότι έχει λίγο… Αυτό είναι σαν ελιά. Τώρα μου έβαλαν πούδρα. Όλα αυτά με έκαναν δυνατό στις επιδιώξεις μου και με όπλισαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, που δεν την είχα».

Ο τραγουδοποιός αναφέρθηκε επίσης στο συγκρότημα που είχε φτιάξει στην εφηβεία του τους Dragons, και πως τα κορίτσια τον φώναζαν «Αποστόλη» και ζητούσαν αυτόγραφα, κάτι για το οποίο αυτός ένιωσε πολύ άβολα. Μάλιστα αποκάλυψε πως μάνατζερ του συγκροτήματος τους ήταν ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA