Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το όνειρό του να ασχοληθεί με την υποκριτική και τη συμμετοχή του στη ταινία «Ο θρόνος του Ξέρξη» που βραβεύτηκε στις Κάννες, αλλά και τον καυγά μεταξύ των τράπερ Light και Snik στα μουσικά βραβεία Mad 2022 μίλησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην εκπομπή Happy Day την Τρίτη (28/6).

Διαβάστε ακόμη: Snik και Γιώτα Ιωαννίδου: Ποια είναι η σύντροφός του που έγινε viral με την προσφώνηση «πατσαβούρα»

 

«Με την υποκριτική ήθελα εδώ και πάρα πολλά χρόνια να ασχοληθώ. Είναι κάτι που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσε να μου συμβεί με καλύτερους όρους, συνθήκες και προϋποθέσεις», δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τη συμμετοχή του στην ταινία, προσθέτοντας πως «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Νιώθουμε ευλογημένοι που πήραμε το πρώτο βραβείο στις Κάννες».

Όσον αφορά τον καυγά μεταξύ του Snik και του Light στην απονομή των μουσικών βραβείων Mad 2022, ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε πως ετοιμάζει να εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

«Θα βγάλω μία ανακοίνωση σχετικά με αυτό. Τη γράφω και τη συμπληρώνω κάθε μέρα, θέλω να είναι ολοκληρωμένη χωρίς περιττά πράγματα, αλλά σίγουρα είναι ένα συμβάν που δεν τιμά κανέναν και νομίζω ότι πρέπει να πάρει τον δρόμο που πρέπει να πάρει», σχολίασε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA