Μενού
  • Α-
  • Α+

Eνα από τα περιστατικά που «σημάδεψαν» τα φετινά Mad Video Music Awards ήταν και το σκηνικό που κατέγραψε ο φακός με... πρωταγωνίστρια την Ζόζεφιν και ένα παιδί που κουβαλούσε νερά, περιμένοντας να ακούσει το όνομά της η τραγουδίστρια για να παραλάβει το βραβείο της. Οι χρήστες του Twitter περίμεναν ότι και αυτή η τραγουδίστρια θα «κοπεί» από την προβολή της βραδιάς, κάτι που δεν έγινε, με το δημοφιλές μέσω να παίρνει «φωτιά» από αρνητικά σχόλια. 

Η Ζόζεφιν μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο Twitter, απάντησε μέσω βίντεο στο Instagram, τονίζοντας πως δεν ήταν άνθρωπος της παραγωγής αλλά φίλος ενός άλλου καλλιτέχνη που του πήγαινε φαγητό την ώρα που βρέθηκε στο πλάνο κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί κατά τη διάρκεια της βράβευσης. Η απάντησή της όμως δεν άφησε ικανοποιημένη τη Ναταλία Γερμανού, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της για τη «συγγνώμη» της Ζοζεφίν.

«Άρα λοιπόν το επιμύθιο είναι ότι δεν επιτρέπεται να σπρώχνουμε εργαζόμενους της παραγωγής αλλά μπορούμε να σπρώχνουμε και να φερόμαστε όπως νομίζουμε σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο. Όχι! Συγγνώμη Ζόζεφιν, δε συμφωνώ. Θα επιμείνω ότι ήταν μια κακή στιγμή. Την είπα άτυχη στιγμή, τώρα θα την πω μια κακή στιγμή και του Γιώργου και της Ζόζεφιν. Δεν είναι παρορμητική στιγμή. Περνούσε μπροστά! Ότι τι;

Δεν είναι δουλειά της να κανονίσει ποιος θα πάρει καθαρό πλάνο, αυτό είναι δουλειά του σκηνοθέτη. Είναι σε ένα χώρο με 48 κάμερες, θα βρει το καθαρό πλάνο για τη βράβευση της Ζόζεφιν. Αλλά και πάλι εγώ δεν αλλάζω γνώμη στο γεγονός ότι επειδή δεν ήταν εργαζόμενος της παραγωγής, αλλά ήταν φίλος ενός καλλιτέχνη και του πήγαινε σουβλάκια. Όποιος και να ήταν δεν αλλάζω εγώ γνώμη. Εγώ θα ήθελα σε αυτή την ανάρτηση που έκανε να βγει και να πει ότι θέλει να ζητήσει συγγνώμη από το παιδί που έσπρωξαν και του φώναξαν να φύγει. Και να το κλείσει εκεί. Μόνο αυτό θα ήθελα εγώ. Δε θέλω όλες τις άλλες εξηγήσεις. Δε διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε εργαζόμενους της παραγωγής και φίλους καλλιτεχνών. Άρα σπρώχνουμε κατά βούληση. Δεν είναι έτσι, συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA