Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις διακοπές της στη Σαμοθράκη αποφάσισε να κάνει φέτος η Ευγενία Σαμαρά - η «Στέλλα» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha - και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους μικρές γεύσεις από το μαγευτικό τοπίο του νησιού.

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Σαμαρά - Σασμός: Η «Στέλλα» εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα και τους κοιλιακούς της

Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Παρασκευής οπότε και ανέβασε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες όπου βλέπουμε την Ευγενία Σαμαρά με το μπικίνι της να κάνει τις βουτιές της στις φυσικές λίμνες του νησιού, τις λεγόμενες «βάθρες».

Μάλιστα, η λεζάντα που συνόδεψε την ανάρτησή της ήταν ιδιαίτερα χιουμοριστική αφού έγραψε: «Η Γριά η βάθρα έχει το ζουμί!» αν και οι followers της δεν έδειξαν να σχολιάζουν τόσο το χιούμορ της όσο το καλλίγραμμο σώμα της. 

https://www.instagram.com/p/CgXWlNsNN_J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Σασμός» έχουν ξεκινήσει, υποσχόμενα ακόμα πιο πολλές ανατροπές και συγκινήσεις συγκριτικά με τον πρώτο κύκλο με την ηθοποιό να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως για τους ηθοποιούς δεν είχε τόσο σημασία το να συνεχίσει η σειρά όσο το «να υπάρχει ουσία να συνεχίσουμε». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA