Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 43χρονη Μίνα Σουβάρι, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στις επιτυχημένες ταινίες «American Beauty» και «American Pie» στα ‘90s και ‘00s δήλωσε στο The Guardian ότι σε ηλικία 17 ετών γνώρισε έναν άντρα, ο οποίος την κακοποιούσε λεκτικά και σεξουαλικά, ενώ της ζητούσε να βρίσκει γυναίκες για να κάνουν τρίο. Μάλιστα, μετά από χρόνια αργότερα η ίδια μίλησε με μία από τις γυναίκες και της είπε: «θέλω να ξέρεις ότι ποτέ δεν ήθελα να κάνω τίποτα από αυτά". Εκείνη μου απάντησε, «Ω, μου είπε ότι ήθελες να το κάνεις αυτό».

Διαβάστε ακόμη: Μπεν Αφλεκ: Κλαίει και κοιμάται όρθιος στον μήνα του μέλιτος με την Τζένιφερ Λόπεζ - «Φωτιά» στο Twitter

«Μου άνοιξε πολύ τα μάτια για το πώς με χειραγωγούσαν και δεν είχα ιδέα. Οι συνθήκες είχαν δημιουργηθεί για μένα και όλο αυτό με είχε καταπιεί», πρόσθεσε η Σουβάρι. «Ποτέ δεν θέλησα να μιλήσω αρνητικά για πράγματα που μπορεί να είναι πολύ υγιή για τους άλλους ανθρώπους. Δεν μου δόθηκε η επιλογή ή η άδεια να το κάνω και αυτό ήταν που ήταν τόσο καταστροφικό για μένα», εξήγησε η ίδια, όσον αφορά τα τρίο. «Είναι πολύ μπερδεμένο πράγμα όταν βιώνεις σεξουαλική κακοποίηση, γιατί ένα μέρος της είναι... σαν, ικανοποιητικό. Αλλά το υπόλοιπο κομμάτι είναι ένας απόλυτος εφιάλτης, οπότε είσαι μπερδεμένος, δεν ξέρεις τι είναι σωστό», ανέφερε η ηθοποιός. 

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι αυτή η πτυχή τη βαραίνει ακόμα, καθώς δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ανακαλύψει σεξουαλικά τον εαυτό της με αυτόν τον τρόπο. «Όλα αυτά χάθηκαν για μένα», είπε.

Σε περσινή της συνέντευξη στο People η ίδια είχε δηλώσει πως είχε βρει παρηγοριά στη δουλειά της αφού η επιτυχία του «American Pie» της χάρισε το ρόλο της στο «American Beauty», εκτοξεύοντας τη φήμη της και χαρίζοντάς της μια υποψηφιότητα στα Κινηματογραφικά Βραβεία BAFTA για β' γυναικείο ρόλο.

«Ήταν μια όμορφη εμπειρία, να μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω και να εκφράζομαι τη στιγμή που το χρειαζόμουν για να με σώσω», είπε για τη συμμετοχή της στην ταινία «American Beauty». Ωστόσο, παραδέχτηκε πως συχνά ένιωθε ότι ζούσε μια διπλή ζωή, «λειτουργώντας εξωτερικά, αλλά προσπαθώντας απεγνωσμένα να θεραπεύσει το μέσα της».

Όλα τα παραπάνω τα εξιστόρησε στα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησαν το 2021 και δεν κρύβει πως της αφήνει μια γλυκόπικρη αίσθηση το γεγονός ότι πολλά άτομα της έχουν εκμυστηρευτεί ότι ταυτίζονται μαζί της γιατί έχουν παρόμοιες κακοποιητικές εμπειρίες. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA