Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα διαφορετικό ταλέντο του έδειξε ο Τζόνι Ντεπ λίγο καιρό μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης κατά της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ και συγκεκριμένα αυτό στη ζωγραφική με το κοινό να αγκαλιάζει - όπως έδειξε η πράξη - και αυτή την πλευρά του σταρ του Χόλιγουντ.  Ο Τζόνι Ντεπ ανακοίνωσε την Παρασκευή (29/7) στο προφίλ του στο Instagram ότι πουλάει μέσω της Castle Fine Art στο Λονδίνο μερικούς από τους πίνακες που είχε ζωγραφίσει ο ίδιος και κατάφερε να τους πουλήσει μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώνοντας πάνω από 3,5 εκατομμύρια δολάρια. 

Διαβάστε ακόμη: Shakira: Ποινή φυλάκισης 8 ετών και πρόστιμο μαμούθ για φοροδιαφυγή ζήτησε Ισπανός εισαγγελέας

Πρόκειται για την πρώτη συλλογή του Τζόνι Ντεπ και ο σταρ του Χόλιγουντ πούλησε 780 κομμάτια, τα οποία είχε εκθέσει σε 37 γκαλερί της Castle Fine Art. Ο Ντεπ την ονόμασε «Φίλοι και Ήρωες», καθώς απεικονίζει τους ανθρώπους που τον ενέπνευσαν, όπως ο Αλ Πατσίνο, ο Κιθ Ρίτσαρντς, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο Μπομπ Ντίλαν. Ένα portfolio τεσσάρων εικόνων πουλήθηκε για περισσότερα από 18.000 δολάρια, ενώ μεμονωμένοι πίνακες κόστιζαν μέχρι και περίπου 5.000 δολάρια.

«Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Τζόνι Ντεπ, εξηγώντας πως «Οι πίνακές μου περιβάλλουν τη ζωή μου, αλλά τους κρατούσα για τον εαυτό μου και περιοριζόιμουν. Κανείς δεν πρέπει ποτέ να περιορίζεται».

https://www.instagram.com/p/CgjUNTfsbZt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Castle Fine Art περιέγραψε τους πίνακες του ηθοποιού σαν τη διασταύρωση της pop art και της street art, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για pop art με συναίσθημα.

Η γκαλερί περίμενε καιρό τώρα τον Ντεπ να συμφωνήσει ώστε να διοργανωθεί έκθεση και να πουληθούν έργα του και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για να φιλοξενήσει περισσότερα έργα του στο μέλλον.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA