Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές της κάνοντας ένα διάλειμμα πριν επιστρέψει στο σετ για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», όπου υποδύεται την Ιουλία. Η ηθοποιός επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τόπλες εικόνα, στην οποία ποζάρει μονάχα με ένα λευκό εσώρουχο μπροστά στον καθρέφτη. Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα την διέγραψε γιατί ντράπηκε μετά από αρνητικό σχόλιο που έλαβε από follower της.

Διαβάστε ακόμη: Αντιγόνη Κουλουκάκου: Η Ιουλία από τη «Γη της Ελιάς» ποζάρει με το μαγιό της

Μία ημέρα μετά, όμως, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ανέβασε και πάλι το στιγμιότυπο, εξηγώντας στους διαδικτυακούς της φίλους: «Χθες την κατέβασα γιατί κάποιος, κάτι, κάπως είπε και ντράπηκα… Κακώς… Αλλά σήμερα την ανεβάζω πάλι για το underwear! Αντιδραστική από μικρή λέει η μαμά μου» σημειώνει χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου στην ιστορία που μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA