Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου (13/8) ο 50 Cent πραγματοποίησε μια live εμφάνιση σε beach bar της Μυκόνου, για την οποία πληρώθηκε 250.000 ευρώ συν 50.000 ευρώ για τα μεταφορικά του και τα έξοδα διαμονής του, αλλά όπως φαίνεται, τελικά μάλλον απογοήτευσε παρά ενθουσίασε τους φαν του που τον περίμεναν πώς και πώς στο νησί των ανέμων. 

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Πρίντεζης: Βρέθηκε στη Μύκονο και... μιμήθηκε τον Nusret 

Ο λόγος είναι το γεγονός ότι ο ράπερ έστησε για δύο ώρες το κοινό του ενώ αν και το live ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει δύο ώρες, τελικά ο 50 Cent δεν τραγούδησε περισσότερο από 30 λεπτά και αυτό σπασμένο σε δύο μέρη, όπως είπε ο Πέτρος Νάζος του Mykonos Live TV στην πρωινή εκπομπή Alpha Τώρα».

«Ήταν το πιο καυτό Σαββατοκύριακο κι εδώ στο νησί περιμέναμε τον 50 Cent, τον πολύ γνωστό ράπερ. Ο χώρος κατακλύστηκε από κόσμο, αλλά απογοητευτήκαμε. Άργησε πάρα πολύ να βγει περίπου δύο ώρες και είχαμε κουραστήκαμε όλοι. Όταν βγήκε, τραγούδησε με το ζόρι την πρώτη φορά ένα τέταρτο. Μετά στο περίπου τον έψησαν να ξαναβγεί, αλλά ο κόσμος άρχισε να φεύγει. Γενικά έτσι είναι οι ράπερ. Θυμήθηκα και τον Snoop Dogg, ο οποίος είχε πάει σε ένα μαγαζί και είχε βγει πάρα πολύ νωρίς και όταν ήρθε ο κόσμος, εκείνος έφυγε.  Γενικά έτσι είναι οι ράπερ, δεν είναι επαγγελματίες, κάνουν ό,τι θέλουν, έχουν αυτό το κακό όνομα», εξήγησε ο Πέτρος Νάζος. 

Πάντως, στο live του 50 Cent έδωσε το «παρών» και η «Βασίλισσα» της hip-hop soul μουσικής, Mary J. Blige, η οποία βρίσκεται στη Μύκονο εδώ και μία εβδομάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την παρέα της και εντυπωσίασε τους θαμώνες του μαγαζιού με την εμφάνισή της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA