Μενού
  • Α-
  • Α+

Τις καλοκαιρινές της διακοπές συνεχίζει η Δανάη Μπάρκα λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και στο πλατό του «Πάμε Δανάη», το οποίο θα συνεχίσει από το Σεπτέμβριο στο Mega για τρίτη σεζόν. Η Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φέτος το καλοκαίρι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί σκέψεις της ή και στιγμές από τις διακοπές της και το ίδιο έκανε και την Πέμπτη (18/8), ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες από την παραλία. 

Διαβάστε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: «Ευχόμαστε χρόνια πολλά ενώ στα σόσιαλ σχολιάζουμε αρνητικά όποιον υπάρχει και δεν υπάρχει»

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες στο προφίλ της, είναι, όμως, η πρώτη φορά που τη βλέπουμε να έχει πασαλειφθεί με άργιλο, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της ενημέρωσε πως πέρασε τη μέρα της χωρίς κινητό αφού δεν είχε σήμα εκεί που βρισκόταν. 

«{Α day well spent} ή αλλιώς {μια πανέμορφη μέρα χωρίς σήμα στο κινητό μέσα στο νερό χωρίς πολύ κόσμο πασαλειμμένη με άργιλο}», έγραψε στο post της η Δανάη Μπάρκα χωρίς να μαρτυρά την τοποθεσία, κάνοντας πολλούς followers της να θέλουν να μάθουν που βρίσκεται.

https://www.instagram.com/p/ChanD_FMlgF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως, από όλα τα σχόλια αυτό που ξεχώρισε ήταν το σχόλιο της μαμάς της και γνωστής ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία της είπε με μεγάλη δόση χιούμορ: «φέρε μας λίγο άργιλο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA