Μενού
spyropoyloy
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο διάστημα ολοένα αυξάνονται οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, αλλά η παρουσιάστρια - μέχρι στιγμής - έχει επιλέξει να μην κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Η αφιέρωση της παρουσιάστριας για την επέτειό τους

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η στάση της δεν είναι αρεστή σε μερίδα των followers της στο Instagram με αποτέλεσμα μια γυναίκα που την ακολουθεί να κάνει το παρακάτω σχόλιο στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: 

«Αυτό το κρυφτούλι το βρίσκω βαρετό αν είσαι με το καλό αν δεν είσαι another time», της έγραψε η follower, αλλά το σχόλιο δεν έπεσε στο κενό, αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να απαντήσει αυτή τη φορά. 

«Το ότι κάποιος επιλέγει να κρατήσει την προσωπική του ζωή ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ γιατί να λέγεται κρυφτούλι; Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… Δεν θεωρώ ότι ένα πρόσωπο που κάνει μια δουλειά που προβάλλεται στον κόσμο οφείλει κάθε τι που περνάει ή όχι οποιαδήποτε χρονική στιγμή να το ανακοινώνει ή να δίνει εξηγήσεις. Κατά τη γνώμη μου η κατανόηση και η ενσυναίσθηση σε αυτές τις περιπτώσεις θα ήταν δύο έννοιες που καλό θα ήταν να μάθετε την ερμηνεία τους», έγραψε η παρουσιάστρια με πολλές followers της να σχολιάζουν τα παραπάνω, υποστηρίζοντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τονίζοντας εν ολίγοις πως δεν είναι υποχρεωμένη να μοιράζεται δημόσια τα πάντα από τη ζωή της εάν εκείνη δεν το επιθυμεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA