Μενού
  • Α-
  • Α+

Τα γενέθλιά της είχε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, την οποία γνώρισε το ευρύ κοινό από το GNTM και η ίδια αποφάσισε να τα γιορτάσει στη Ζάκυνθο όπου βρισκόταν για τις καλοκαιρινές της διακοπές και συγκεκριμένα στη συναυλία που έδωσαν οι Μέλισσες.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Θύμα χάκερ στο Instagram η παρουσιάστρια - Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα φημολογείται ότι το νεαρό μοντέλο είναι σε σχέση με τον frontman του συγκροτήματος, Χρήστο Μάστορα. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση αν και στις αρχές Αυγούστου οι δυο τους εθεάθησαν σε παραλιακό κλαμπ στην Καλλιθέα στη Χαλκιδική, όπως είχε γράψει σε story της στο Instagram τότε η Soula Glamorous.  

Από πλευράς του ο Χρήστος Μάστορας σε πρόσφατη ερώτηση θαυμάστριάς του για το αν είναι σε σχέση, απάντησε πως είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο, ενώ από την άλλη, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου έχει σταματήσει να μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. 

https://streamable.com/dix6lp

Πάντως, στο προφίλ της στο Instagram ανέβασε ένα story όπου βλέπουμε τον Χρήστο Μάστορα να της τραγουδά το γενέθλιο τραγούδι και την ίδια να σβήνει μια εντυπωσιακή τούρτα

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA