Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μια υπόθεση που στεναχώρησε και κυρίως εξόργισε πολλούς αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης με μια αιχμηρή ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα αναφερόμενος στην υπόθεση με το κακοποιημένο γα"γαϊδουράκι στα Ιωάννινα, τόνισε με, όπως ο ίδιος τόνισε, αλληγορική διάθεση πως οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος «γαϊδάρους»!

 «Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος “γαϊδάρους”», έγραψε ο Αντώνης Κανάκης.

Υπενθυμίζεται πως ο γάιδαρος που υπέμεινε το μαρτύριο που το υπέβαλε ο πρώην αντιδήμαρχος Ζίτσας Ιωαννίνων, οδηγήθηκε σε ευθανασία, καθώς κάθε ώρα που περνούσε επιδεινώνονταν η κατάστασή του και βασανιζόταν ακόμα περισσότερο.  Φιλοζωικές οργανώσεις είχαν πάρει τον γάιδαρο με εισαγγελική εντολή. Το ζώο είχε εκτεταμένες βλάβες στο στέρνο από το σύρσιμο, τα πόδια είχαν υποστεί εγκαύματα από την τριβή , ήταν υποθερμικό και δεν ανέπνεε καλά, ενώ είχε υποστεί και ρήξη διαφράγματος. Η παραμικρή προσπάθεια να μετακινούνταν θα του επέφερε επώδυνο θάνατο κι έτσι αποφασίστηκε να του γίνει ευθανασία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA