Μενού
  • Α-
  • Α+

H Ιωάννα Μπέλλα, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από το GNTM, ζει πλέον μόνιμα στο Λος Άντζελες και μίλησε στο «Secret» για τη νέα της ζωή, τα επαγγελματικά της, αλλά και τις πλαστικές επεμβάσεις. «Λόγω του κορονοϊού αναγκάστηκα να μείνω Ντουμπάι και τώρα που τα πράγματα είναι ανοιχτά, μπόρεσα και είμαι στο LA», ανέφερε το μοντέλο.

Διαβάστε ακόμη: Ναόμι Κάμπελ: Δεν με νοιάζουν τα εχθρικά βλέμματα - Ηθελα να γίνω μητέρα

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή αποκάλυψε είναι μόνη της αυτή την περίοδο και προτεραιότητα για εκείνη είναι τα επαγγελματικά της. 

«Είμαι μόνη μου, δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου. Και να σου πω την αλήθεια, είναι επιλογή μου, γιατί έχω αποφασίσει να κάνω focus στα επαγγελματικά, αφού θα ξεκινήσω και κάτι καινούργιο εκτός από το modelling και θέλω να βάλω όλη την ενέργειά μου εκεί», είπε και πρόσθεσε πως «Θα δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων για γνωστή εταιρεία που εδρεύει στο Μονακό και θα κάνω την καμπάνια στο L.A. τον Οκτώβριο».

https://www.instagram.com/p/ChPbULvo3Mu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Ch5DKQ1o6iE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/ChcJm1PIlkC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε ερώτηση εάν σκοπεύει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, απάντησε ότι θα κάνει όταν θα μπορεί να αφοσιωθεί εκεί. «Δεν είμαι έτοιμη ακόμη, γιατί κάνω focus στη δουλειά μου. Όταν κάνω τη δική μου οικογένεια, θέλω να είμαι κοντά στο παιδί μου και να έχω ολοκληρωθεί επαγγελματικά όπως φαντάζομαι εγώ», είπε η Ιωάννα Μπέλα.

https://www.instagram.com/p/CgWhIORPpLS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CeHIIKTIxfv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CajZ70AvurE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση σε όσους τη σχολιάζουν για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, λέγοντας πως «Θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA