Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στο «Πρωινό» για τη νέα του θεατρική παράσταση «42497», τον αγαπημένο του φίλο, Πάνο Νάτση που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάριο και πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Σέρρες» για την οποία ανέφερε κατά πόσο υπάρχει ενδεχόμενο να γυριστεί και δεύτερος κύκλος. «Η παράσταση μιλά και για την απώλεια και ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που έζησα τα τελευταία δύο χρόνια ήταν ο θάνατος του Πάνου Νάτση. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό που έγραψα και βγήκε μέσα από την καρδιά μου», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. 

Διαβάστε ακόμη: Πάνος Νάτσης: Διονυσία Γεωργιάδου - «Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του»

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γυριστεί και δεύτερος κύκλος για τη σειρά «Σέρρες» όπου πρωταγωνιστούσε ο Πάνος Νάτσης, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέφερε:

«Θα πρέπει να τα συζητήσουμε όλα αυτά με τους συντελεστές και με τον ΑΝΤ1+. Θα τα βάλουμε όλα κάτω και θα σας πούμε τι έχουμε αποφασίσει. Πέρσι, φυσικά, ήταν φοβερά δύσκολο να κάνουμε κάτι τέτοιο. Ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας. Θα το δούμε γιατί περάσαμε όμορφα, αγαπηθήκαμε, δεθήκαμε με αυτή τη σειρά,  Νιώθω ότι αυτή η ιστορία μπορεί να πει πολλά πράγματα. Ο Πάνος Νάτσης θα είναι πάντοτε εκεί και θα είναι πάντα αυτή η ιστορία του ό,τι κι αν γίνει».

Δεν έκρυψε πως «Μου λείπει πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε με τα παιδιά από το "Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του" κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνουμε. Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα - ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν είδα το δέκατο επεισόδιο γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο».

Τέλος, σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα που αφορούσε τις δημόσιες τοποθετήσεις του για τους ομοφυλόφιλους, ο Γιώργος Καπουτζίδης εξήγησε ότι «Εγώ αυτά τα οποία λέω δεν τα λέω επειδή θέλω να παντρευτώ ή να κάνω παιδιά - γιατί εγώ μπορεί να μην παντρευτώ και να μην κάνω παιδιά. Τα λέω γιατί θέλω τα παιδιά που μεγαλώνουν τώρα να νιώσουν πιο ελεύθερα, πιο καλά με τον εαυτό τους, να μπορέσουν να επικοινωνήσουν καλύτερα με τους φίλους τους, να τους αγαπήσουν οι φίλοι τους και γενικότερα όλη τους η ζωή από το σχολείο και μετά να είναι πιο ευχάριστη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA