Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή έχει αδυναμία στον Διονύση Σχοινά και δεν το έχει κρύψει ποτέ... Ούτε σήμερα το έκανε, αφού στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε ότι «έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος και δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει και να τον έχει. Πιστεύω ότι το ίδιο νιώθει και αυτός. Καλύτερα να "φύγουμε μαζί"». 

Η Καίτη Γαρμπή, όμως, μίλησε και για τη σχέση της με τα social media αλλά και τον γιο της. «Είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».

Για τα social media η Καίτη Γαρμπή είπε: «Το λατρεύω το Twitter, μ΄ αρέσει η σπιρτάδα του, και ότι ο καθένας λέει την άποψή του χωρίς φόβο και πάθος, όπως και εγώ. Δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους και αφού δεν με ενδιαφέρει να τα έχω καλά με όλους θα καταθέσω αυτό που θέλω και θα το κάνω ο κόσμος να χαλάσει» είπε αρχικά και αναφέρθηκε στη στάση των καλλιτεχνών απέναντι σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία. «Οι συνάδελφοι δεν μιλάνε και δεν το καταλαβαίνω. Ζούμε σε αυτή την κοινωνία, υπάρχουν προβλήματα, τι κάνουμε εμείς; Διαφημίζουμε μόνο το καινούριο μας τραγούδι; Το σωστό είναι να παίρνεις θέση», ήταν το μήνυμα που έστειλε η Καίτη Γαρμπή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA