Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε τη Δευτέρα (12/9) στη «Super Κατερίνα» για το πώς αντιμετώπισε τον χαμό του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα, αποκαλύπτοντας πως είχε σκεφτεί μέχρι και να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δύσκολες συνεργασίες που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν στο θέατρο. «Αυτή η διετία ήτα το δεύτερο διαλυτικό σημείο της ζωής μου. Το πρώτο ήταν ο θάνατος του Μηνά. Απομονώθηκα λίγο μετά από αυτήν την απώλεια, δεν έβγαινα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Είχα σκεφτεί αρκετά την αυτοκτονία. Με αγκάλιασε τόσο πολύς κόσμος και μου έδωσε μια δύναμη αυτό, που επιστρέφοντας στο σπίτι, ντράπηκα που είχα σκεφτεί έτσι. Έφτασα σε σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου το πώς θα γίνει και που θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Διαβάστε ακόμη: Βάνα Μπάρμπα: «Είμαι φαν του Πέτρου Φιλιππίδη, από τους καλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ποτέ»

Όσον αφορά το #MeToo και το πόσο έχει βοηθήσει στο θέατρο, ο ίδιος ανέφερε: «Δεδομένου ότι κατάγομαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία και η αγένεια, ήταν προϋποθέσεις δημιουργίας, μπορώ να πω ότι το #MeToo βοήθησε πολύ, μπορεί και μιλά κανείς. Δεν τολμούσε κανείς να μιλήσει κι υπομέναμε αυτήν τη συμπεριφορά. Μας άρεσε γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει ελευθερία. Όταν βγήκα στο θέατρο, τέτοιες συμπεριφορές συνάντησα και θεώρησα ότι είναι το κανονικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA