Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Μπάσης θέλησε να διευκρινίσει μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram τι εννοούσε με τη δήλωση που έκανε πριν λίγες ημέρες κατά τη διάρκεια της συναυλίας - αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα στο Καλλιμάρμαρο και αφορούσε την τραπ μουσική. Συγκεκριμένα τότε ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Για μένα δεν είναι μουσική η τραπ. Αυτό που ακούω βασικά είναι ο στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα». Μέσα από το σημερινό story του ο Δημήτρης Μπάσης εξήγησε πως η δήλωσή του ήταν απάντηση σε ερώτηση που του έγινε εάν θα δεχόταν να ερμηνεύσει τραπ διασκευή ενός τραγουδιού του Γιώργου Ζαμπέτα, αλλά απομονώθηκε η απάντησή του. 

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Μπάσης: «Η τραπ δεν είναι μουσική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα»

«Παρανόηση ή διαστρέβλωση; Μου ζητήθηκε την ημέρα της μεγάλης συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο "Αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα" να απαντήσω και στο ερώτημα αν θα ερμήνευα διασκευή ΤΡΑΠ σε ένα τραγούδι του Γιώργου Ζαμπέτα. Επειδή πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία σχέση του Γιώργου Ζαμπέτα και στην ΤΡΑΠ μουσική, θέλοντας να τονίσω εμφατικά τη χαώδη διαφορά μεταξύ τους, είπα και τη φράση "σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλες" που απομονώθηκε από τη συνολική μου απάντηση (και χωρίς να ακουστεί η ερώτηση) που αφορούσε στη διασκευή έργου του Ζαμπέτα σε ΤΡΑΠ μουσική. Η άποψή μου για την ΤΡΑΠ μουσική προφανώς είναι υποκειμενική, όμως όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχουν και όρια. Διασκευή έργου του Γιώργου Ζαμπέτα σε ΤΡΑΠ ξεπερνά αυτά τα όρια, αυτό θέλησα να αναδείξω και τίποτε άλλο», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Δημήτρης Μπάσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA