Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Άνταμ Λέβιν και η Μπεχάτι Πρίνσλου μπορεί να έδειχναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, αλλά εάν ισχύουν όλα όσα ισχυρίζεται το μοντέλο και influencer, Σάμνερ Στροχ, σε viral βίντεό της στο TikTok περί σχέσης με τον frontman των Maroon 5, τότε η πράξη θα δείξει εάν θα επηρεάσουν το γάμο του με το μοντέλο της Victoria’s Secret που περιμένει αυτή την περίοδο το τρίτο τους παιδί. Σύμφωνα λοιπόν με όσα ισχυρίζεται η Σάμνερ Στροχ στο επίμαχο βίντεο, ο Άνταμ Λέβιν την προσέγγισε μέσω Instagram και οι δυο τους είχαν σχέση για περίπου ένα χρόνο. Μάλιστα, σε μήνυμά του της αποκάλυπτε ότι η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί και τη ρωτούσε εάν είχε πρόβλημα να του δώσουν το όνομά της εάν ήταν αγόρι.

Διαβάστε ακόμη: Πάρις Χίλτον: Εχασε τον σκύλο της - Επιστρατεύει drones και δίνει μεγάλη αμοιβή

Η 23χρονη Στροχ ανέφερε ακόμα στο βίντεο πως πίστευε ότι ο γάμος του Λέβιν με την Πρίνσλου είχε τελειώσει και ότι απλά δεν το είχαν ανακοινώσει ακόμα δημόσια. Όταν συνειδητοποίησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τερμάτισε τη σχέση μαζί του. Μάλιστα, παραθέτει και screenshots από πριβέ μηνύματα που της έστελνε ο Λέβιν. Στο ίδιο βίντεο, το οποίο έγινε viral ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο likes και τις 15 εκατομμύρια προβολές, η νεαρή κοπέλα εξηγεί ότι ο λόγος που μιλάει ανοιχτά για αυτό το θέμα είναι το γεγονός ότι μια φίλη της που της είχε στείλει τα screenshots και θεωρούσε ότι ήταν άτομο εμπιστοσύνης, σκόπευε να πουλήσει την ιστορία σε κίτρινο περιοδικό. 

https://www.tiktok.com/@sumnerstroh/video/7145094095915240750

«Εκείνη την εποχή, ήμουν νέα, αφελής και ειλικρινά αισθάνομαι ότι με εκμεταλλεύτηκαν», αναφέρει η 23χρονη influencer στο βίντεο που πόσταρε τη Δευτέρα (19/9) χωρίς να αναφέρει πότε συνέβη η υποτιθέμενη σχέση αν και τα ξένα μέσα γράφουν πως λογικά έγινε τον περασμένο χρόνο.

Από πλευράς του ο Άνταμ Λέβιν θέλησε να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω μέσα από story στο προφίλ του στο Instagram όπου αναφέρει:  

«Πολλά λέγονται για μένα αυτή τη στιγμή και θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Ήταν τελείως λανθασμένη η κρίση μου, ώστε να μιλήσω με οποιαδήποτε άλλη εκτός από τη σύζυγό μου με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ είδους ερωτικό τρόπο. Δεν είχα σχέση, ωστόσο, πέρασα τα όρια σε μια περίοδο της ζωής μου για την οποία μετανιώνω. Σε ορισμένες περιπτώσεις η επικοινωνία έγινε ακατάλληλη. Το αντιμετωπίζω και έχω λάβει προληπτικά μέτρα για να το διορθώσω με την οικογένειά μου. Η γυναίκα μου και η οικογένειά μου είναι το μόνο πράγμα που με νοιάζει σε αυτόν τον κόσμο. Το να είμαι τόσο αφελής και αρκετά ανόητος, ώστε να ρισκάρω το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία για μένα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσα να κάνω ποτέ. Δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη. Θα το ξεπεράσουμε και θα το ξεπεράσουμε μαζί». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA