Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι ρόλοι που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό, αυτοί του Rambo και του Rocky, βασίζονταν στις νίκες που κατάφερνε να πετυχαίνει, αφού ο ίδιος δεν συμβιβαζόταν με την ήττα! Φαίνεται πως οι σπουδαίοι ρόλοι της καριέρας του, έχουν περάσει και στο DNA του και έτσι ο Σιλβέστερ Σταλόνε μάλλον αρνείται να χάσει και την Τζένιφερ Φλάβιν! Ο σταρ του κινηματογράφου και η σύζυγός του αποφάσισαν να συναντηθούν στο σπίτι, όπου θα μπορούσαν να συνομιλήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους και όπως επιβεβαιώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στο οικογενειακό τους περιβάλλον: «Είναι και οι δύο πολύ χαρούμενοι», ανέφερε ανώνυμη πηγή στο Page Six.

Διαβάστε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Επεσε θύμα ηλεκτρονικής απάτης - «Πάτησα και έκανα τη μεταφορά»

Η συμφιλίωση τους έρχεται ένα μήνα αφότου η 54χρονη Φλάβιν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Σταλόνε. Να αναφέρουμε ότι η πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί. Μέρες πριν από τη συμφιλίωσή τους, μια δικαστική κατάθεση που κυκλοφόρησε σε ένα δικαστήριο του Palm Beach Country, στην Florida, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι συμφώνησε να, «είναι προς το συμφέρον του καθενός τους, και το πιο σημαντικό, μαζί ως οικογένεια, όλων των εμπλεκομένων». «Να λύσουν προβλήματα για την εξώδικη λύση του γάμου τους με αξιοπρεπή, φιλικό και ιδιωτικό τρόπο».

Στις 19 Αυγούστου, η Τζένιφερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ισχυριζόμενη ότι «...ενεπλάκη σε εσκεμμένη κατασπατάληση, εξάντληση ή/και κατασπατάληση περιουσίας του γάμου με αποτέλεσμα δυσμενείς οικονομικές επιπτώσεις στη συζυγική περιουσία». Κάτι που αρνήθηκε ο ηθοποιός.

Μετά την κατάθεση, η ίδια είπε στο People: «Με λύπη που ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Σιλβέστερ Σταλόνε. Παρόλο που δεν θα είμαστε πλέον παντρεμένοι, θα λατρεύω πάντα τη σχέση 30+ ετών που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο αφοσιωμένοι στις όμορφες κόρες μας. Ζητώ ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας καθώς προχωράμε φιλικά». Ο Σταλόνε μίλησε για τον χωρισμό εκείνη την εποχή με μια δήλωση: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αντιμετωπίζουμε αυτά τα προσωπικά ζητήματα συναινετικά και ιδιωτικά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA