Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night Show  βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον μεγαλύτερο γιο του ο οποίος αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια τα δικά του και της μητέρας του, Μυρτώς Αλικάκη στον χώρο της υποκριτικής. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην αποβολή του από το Θέατρο Τέχνης επειδή είχε ένα μικρό ρόλο στο «Έτερος Εγώ». Ο ηθοποιός μίλησε με καμάρι για τα παιδιά του, για τον Δημήτρη που ακολουθεί τα βήματα των γονιών του στην υποκριτική, αλλά και για τον Γιώργο που παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

«Θέλω να πάρω θέση σε αυτό αλλά… βόδι πατάει τη γλώσσα μου, Γρηγόρη, όπως είχε πει ο Κρέοντας. Ας μην μιλήσουμε… Ναι, το θεωρώ λάθος το 2022 να προτιμάει και το θέατρο Τέχνης και το Εθνικό θέατρο και άλλες δραματικές σχολές να δουλεύουν τα παιδιά στα μπαρ και να έρχονται στη σχολή άυπνα από το να κάνουν κάτι που είναι μέρος της δουλειάς τους» είπε ο γνωστός ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Και δεν έχουν μόνο πρόβλημα με την τηλεόραση. Δε σε αφήνουν ούτε στο θέατρο να πας να παίξεις όσο φοιτείς στη σχολή. Προτιμάνε τα παιδιά να δουλεύουν στα μπαρ από το να κάνουν τη δουλειά τους. Το να κάνουν τη δουλειά τους και να πηγαίνουν να πρωταγωνιστούν κάπου, άρα να μην μπορούν να πηγαίνουν στη σχολή, το καταλαβαίνω. Εκεί θα μείνεις από απουσίες. Όταν όμως κάνεις κάτι, το οποίο δε θα σε εμποδίσει στην παρακολούθηση των μαθημάτων σου, δεν το καταλαβαίνω πια το 2022. Του έχω πει να μην επηρεαστεί από το γεγονός που εμένα και της μαμάς πήγαν καλά τα πράγματα. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά που περνάνε δύσκολες φάσεις. Θέλω να κάνουν και οι δυο αυτό που αγαπάνε. Ο Δημήτρης έχει γίνει και vegetarian και με έχει επηρεάσει πολύ. Βέβαια, δουλεύω πολύ και ξεχνάω να φάω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA