Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από τον χωρισμό «βόμβα» της δημοφιλούς τραγουδίστριας Σακίρα με τον Ισπανό διεθνή ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ, οργιάζουν οι φήμες στα ισπανικά Μέσα ότι η Κολομβιανή ποπ σταρ έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του αμυντικού της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σακίρα να είναι πλέον ζευγάρι με τον επίσης διάσημο ποδοσφαιριστή, Ικερ Κασίγιας, ο οποίος πρόσφατα πήρε διαζύγιο από την Ισπανίδα αθλητική δημοσιογράφο Σάρα Καρμπονέρο, σε έναν ακόμη χωρισμό που είχε πέσει ως... κεραυνός εν αιθρία στα ΜΜΕ της ιβηρικής χώρας.

Οι φήμες εντάθηκαν όταν ο Κασίγιας ακολούθησε στο Instagram τη Σακίρα αλλά ο Ισπανός παλαίμαχος τερματοφύλακας έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες πριν λάβουν μεγαλύτερες διαστάσεις. Την ίδια στιγμή άλλα δημοσιεύματα θέλουν τη Σακίρα να έχει επανασυνδεθεί με τον πρώην σύντροφό της δικηγόρο Antonio de la Rua. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Marca, η τηλεπαρουσιάστρια Karina Lavícoli ισχυρίστηκε ότι ο Antonio είναι «πρόθυμος να βοηθήσει» την ταλαιπωρημένη τραγουδίστρια σε «ό,τι χρειάζεται».

«Είμαι σε θέση να πω ότι η Σακίρα και ο Antonio de la Rúa μιλούν ξανά μέσω τηλεφώνου και έχουν προγραμματιστεί να συναντηθούν», ανακοίνωσε η Karina. Ωστόσο, ούτε η Σακίρα ούτε ο δικηγόρος έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες για πιθανή επανασύνδεσή τους. Η Σακίρα και ο Antonio είχαν σχέση για περισσότερα από 11 χρόνια από το 2000 έως το 2011.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA