Στη Μύκονο βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι συντελεστές του GNTM για τις ανάγκες των γυρισμάτων και εάν κρίνουμε από τα Instagram stories που κάνουν Βίκυ Καγιά και Μαίρη Βυτινάρος, είναι σαφές πως έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν τόσο επαγγελματικές υποχρεώσεις όσο και διασκέδαση. Μάλιστα, σε ένα από τα stories τους, φαίνεται η Βίκυ Καγιά σε μεγάλα κέφια, να χορεύει τσιφτετέλι πάνω σε μια καρέκλα στο πάρτι γενεθλίων του φίλου της, Σπύρου Ξυλά. Αντίθετα από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στα επεισόδια του GNTM, αυτή τη φορά η ίδια είναι ντυμένη πολύ απλά με ένα φούτερ και σορτς ενώ από κάτω να τη συνοδεύει η Μαίρη Βυτινάρος.
Διαβάστε ακόμη: Love Island: Στο στόχαστρο του ΕΣΡ, plan B από τον ΣΚΑΪ - Γυρίζει η Χατζηπαντελή στο GNTM
«Σε λατρεύω, Βίκυ Καγιά», έγραψε η Ελληνοαυστραλή, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο GNTM την περασμένη Δευτέρα (3/10), κλέβοντας τις εντυπώσεις.
- Ό αμήχανος διάλογος Νόαμ Τσόμσκι και Τζεφ Επστάιν για τα ελληνικά μνημόνια
- Δανδουλάκη: «Από τα 32 χρόνια με τον Πλωρίτη, τα 20 ήμασταν εγώ, εκείνος και η γυναίκα του»
- Δημοσκόπηση Alpha: Η δεξαμενή των ψηφοφόρων της Μαρίας Καρυστιανού - Πόσοι θα ψήφιζαν ένα νέο κόμμα
- Μητσοτάκης: «Όσο υπάρχει το casus belli η Τουρκία δεν μπορεί να έχει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.