Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, τις θεατρικές παραστάσεις αλλά και τον νέο του ρόλο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, μίλησε και για τον γιο του, λέγοντας: «Έχω λατρεία με τον γιο μου. Είναι ο άγγελός μου. Τον λατρεύω. Δεν είμαι καθόλου αυστηρός μαζί του», είπε. Ωστόσο, όπως πολλοί θα περίμεναν, η συζήτηση δεν πήγε στην πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή αλλά ένα σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού ήταν αρκετό για να κάνει τον ηθοποιό να χαμογελάσει αμήχανα. 

Διαβάστε ακόμηΓουάντα Νάρα: «Φωτιά» στην Αργεντινή μετά τον χωρισμό της από τον Ικάρντι

Ναταλία Γερμανού: Εσύ σε εκείνη την εποχή ήσουν πιτσιρίκι.

Βασίλης Μπισμπίκης: Έχω εξοικείωση γιατί έχω υπάρξει πολλά χρόνια μέσα στη νύχτα. Και δούλευα στο Λουτράκι από ποτήρια, μπάρμαν, σερβιτόρος μέχρι πορτιέρης.

Ναταλία Γερμανού: Την αγάπησες όμως τη νύχτα και σε αγάπησε κι αυτή. Νομίζω ότι είσαι ένα παιδί που σου φέρθηκε ωραία η νύχτα. Έστω και με τις σκληρές της στιγμές. Εντάξει, βλέπω ότι χαμογελάς… Η νύχτα έχει τα σκοτάδια της αλλά έχει και τις γλύκες της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, αφού χαμογέλασε αμήχανα με το σχόλιο, ανέφερε: «Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει».

Πάντως, αναφερόμενος στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ο Βασίλης Μπισμπίκης τόνισε: «Είναι πολύ ωραία αυτή η εποχή, γιατί φεύγω από το σπίτι μου στα Εξάρχεια και μπαίνω σε αυτό το μαγαζί που έχει φτιαχτεί για να είναι το όνειρο, τα μπουζούκια, και ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα υπόγειο με λουλούδια, με πιάτα που σπάνε, μουσικές, τραγούδια και είναι τρέλα, λες και μπαίνεις σε μια χρονότρυπα. Αυτό το γοητευτικό έχει».

«Μπροστά είναι ήρωες με πάθη, με ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις που συγκρούονται ανθρώπινα με πολύ συγκίνηση και χιούμορ. Ο Στρατής είναι ένας άνθρωπος της νύχτας. Δεν θα φύγει εύκολα από εκεί ό,τι κι αν κάνει ο Δήμαρχος Στάνκογλου. Αγαπάει αυτή τη δουλειά», είπε στη συνέχεια. Εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια όσα ο ίδιος θυμάται από εκείνη την εποχή: «Εγώ θυμάμαι άλλα πράγματα από εκείνη την εποχή. Τον Παναθηναϊκό με τον Σαραβάκο και τον Ζάετς, αυτοκίνητα και το στυλ της εποχής. Εγώ έχω εξοικείωση με τη νύχτα, γιατί έχω δουλέψει νύχτα. Εγώ γοητεύομαι από τη νύχτα, μου αρέσει αλλά είναι και επικίνδυνη. Και αυτό είναι μέσα στο κομμάτι της γοητείας, που υπάρχει».

Σε ερώτηση εάν έχει κοινά στοιχεία με τον «Στρατή», είπε: «Θεωρώ ότι έχω. Είναι από τους λίγους ήρωες που μέχρι τώρα έχω υποδυθεί που υπάρχουν πολλές εκδοχές του εαυτού μου μέσα σε αυτόν τον ήρωα. Πρώτα απ’ όλα είναι ένας τύπος φαινομενικά σκληρός αλλά πολύ ευαίσθητος. Είναι ντόμπρος, ζει τα πάθη του 100%, έχει την αίσθηση του δικαίου». Όπως είπε, αυτές τις αξίες προσπαθεί να «περάσει» και στον γιο του o Βασίλης Μπισμπίκης

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA