Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (18/10) στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία και σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με τον Διονύση Σχοινά να απαντά -για μια ακόμη φορά- για την αποχώρησή του από το νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Εχει περάσει αυτό παιδιά, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, σας παρακαλώ πολύ. Θα σκέφτομαι κάθε μέρα την αποχώρησή μου από το κέντρο και τον Γιώργο Μαζωνάκη; Καμία κακία. Ετσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε», σχολίασε ο Διονύσης Σχοινάς

Διαβάστε ακόμη: Κόνι Μεταξά: Εκνευρίστηκε όταν την ρώτησαν αν σκέφτεται να κάνει παιδί – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»

Καίτη Γαρμπή για Γιώργο Μαζωνάκη: «Με θυμώνει το άδικο και το ψέμα - Ο Σχοινάς δεν έφυγε για την αφίσα»

Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε πρόσφατα δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αναφέρθηκε στην κόντρα της ίδιας και του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη. «Δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια, η οποία είναι κριτής του J2US. Όσο για το αν έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη, δήλωσε: «Ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της Ημέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».

Τέλος, θέλοντας να κλείσει το θέμα και να εξηγήσει τι πραγματικά συνέβη, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε πως το πρόβλημα στη συνεργασία τους δεν προέκυψε λόγω της αφίσας. «Δεν είναι η αφίσα το θέμα. Ο Διονύσης έφυγε από το σχήμα, γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε δύο φορές και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο Διονύσης θα πάρει τη θέση που του αξίζει, είναι πρωταγωνιστής και θα το γεμίσει το μαγαζί. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και υποστηρίζει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλο φανατικά», είπε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA