Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αννα Ανδριανού μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις πρόσφατες δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη, όπου ανέφερε ότι η «Λάμψη» δεν είχε για εκείνον κανένα καλλιτεχνικό ενδιαφέρον, ενώ για τον Νίκο Φώσκολο τόνισε ότι «δεν τον γούσταρε ποτέ». Σε ερώτηση του δημοσιογράφου ότι ο Χρήστος Πολίτης μίλησε με σκληρά λόγια για τον Νίκο Φώσκολο και για τους συντελεστές της σειράς, η Αννα Ανδριανού απάντησε: «Τότε στη Λάμψη που είχε ξεκινήσει ήδη, ο Νίκος Φώσκολος μου ζήτησε, να μου στέλνει περιλήψεις και να κάνω διαλόγους. Εγώ με τον Νίκο είχα μία εξαιρετική σχέση και ο πατέρας μου τον είχε περιγράψει ως εξαιρετικό συνεργάτη, γιατί είχε κάνει τόσα πράγματα μαζί του, τον αγαπούσε, τον εμπιστευόταν και τον εκτιμούσε πάρα πολύ. Κι εγώ τον εκτιμούσα τον Νίκο».

Διαβάστε ακόμη: Ελεονώρα Μελέτη: Εξαλλη με γυναίκα που έστειλε ημίγυμνη φωτογραφία στον σύζυγό της

Στη συνέχεια, η Αννα Ανδριανού σχολίασε όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ο Χρήστος Πολίτης μπορεί να πάσχει από κατάθλιψη: «Μπορεί. Κι εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο γιατί και η Κάτια από την άλλη, ήταν εξαιρετική συνεργάτης και νομίζω ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Η δουλειά που είχα εγώ ήταν και αρκετά μακριά δεν ξέρω τι συνέβαινε στο πλατό, τις περισσότερες φορές ήμουνα και Ιταλία. Οταν συμμετέχει σε μία τόσο μεγάλη επιτυχία θεωρώ ότι είναι μια αγνωμοσύνη απέναντι στην ίδια τη ζωή, στο ότι σου έδωσε αυτή τη δυνατότητα», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA