Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την παρουσία του Πάνου Τριανταφύλλου στην εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (27/10), αναφέρθηκε στο τροχαίο ατύχημα που είχε ο πατέρας της όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 6 ετών και συγκίνησε με όσα είπε για εκείνον, τον οποίο αποκάλεσε «ήρωά μου». «Ημουν έξι ετών όταν συνέβη αυτό. Ο πατέρας μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί παρά πολύ η αυτοπεποίηθηση που έχει, μας έκανε να μην βλέπουμε τίποτα διαφορετικό και με συγκινεί ο τρόπος που μάς έχει μεγαλώσει. Ο μπαμπάς μου σήμερα είναι 63 ετών και είναι ένας κούκλος και όμως μέσα στην ατυχία του είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο», είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμη: Survivor All Star: Αυτά τα ζευγάρια θα μπουν στο παιχνίδι - Οι παίκτες που έχουν υπογράψει με την Acun Medya

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι «δεν θέλω να ακούω τη λέξη κρίμα» αναφέροντας χαρακτηριστικά «ο μπαμπάς μου είναι ο ήρωάς μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA