Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Μάγγας και ο Σπύρος Μπιμπίλας άφησαν πίσω τους την παραξεήγηση που είχε συμβεί ανάμεσά τους, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να δημοσιεύει στα social media του κοινή τους φωτογραφία. Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία με τον μουσικό και μία με τη σύντροφό του Γιώργου Μάγγα, Τζούλη, από τα γυρίσματα ενός διαφημιστικού που κάνουν μαζί. Στη λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Με τον αγαπημένο μου Γιώργο Μάγκα που λίγους μήνες πριν μια παρεξήγηση πήγε να χαλάσει την ωραία σχέση μας, με συνευθύνη πολλών! Στο γυρίσματα του διαφημιστικού περάσαμε υπέροχα με τους υπεύθυνους της διαφημιστικής και με όλους τους ηθοποιούς και perfomer που συνεργαστήκαμε και φυσικά με την υπέροχη σύντροφο του Γιώργου, την μοναδική Τζούλη».

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Ανιστον: Η αποκάλυψη για τις εξωσωματικές, ο χωρισμός και η αντίδραση του Τζάστιν Θερού

https://www.instagram.com/p/Cku6YtwLkCm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιώργος Μάγγας είχαν παρεξηγηθεί μετά τη διάδοση της ψευδούς είδησης, ότι ο βιρτουόζος του κλαρίνου, Γιώργος Μάγγας απεβίωσε, κάτι που αναρτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Η είδηση είχε γνωστοποιηθεί στο Διαδίκτυο από τον Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε πως δεν ισχύει, ανακάλεσε και ζήτησε συγγνώμη.

Για τη δημοσίευση του Σπύρου Μπιμπίλα, ο Γιώργος Μάγγας είχε δηλώσει: «Είμαι λίγο στεναχωρημένος… Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ. Αμάν λέω ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Με πήρε τηλέφωνο και ζητούσε συγγνώμη. Ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανησύχησε όλη την Ελλάδα!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA