Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σοφία Χατζηπαντελή επιστρέφει προσεχώς στο GNTM και τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του ριάλιτι μοντέλων του Star, ενώ ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της με πολλά δημοσιεύματα να ασχολούνται με το θέμα, κάνοντας την ίδια να ξεσπάσει τελικά μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram όπου επεσήμανε ότι δημιουργείται μια λανθασμένη αρνητική εικόνα από άτομα που δεν γνωρίζουν τίποτα για το όλο θέμα, τονίζοντας δε ότι ο Ζακ θα είναι για πάντα ο έρωτας της ζωής της.  

Διαβάστε ακόμη: Τζεφ Μοντάνα για Αλέξη Κούγια - Γιώργο Λιάγκα: Τους συμπαθώ αλλά κάποιες απόψεις τους είναι για τα σκουπίδια

«Αγαπητά ελληνικά μέσα, με ειρήνη και αγάπη σας παρακαλώ να σταματήσετε να ασχολείστε με τον πρώην σύντροφό μου, Ζακ. Είναι ένα καταπληκτικό άτομο και πραγματικά δεν αντέχω να βλέπω πώς υπάρχουν εκεί έξω ξένοι άνθρωποι που στήνουν ολόκληρα σόου πατώντας στο ότι δεν είμαστε πλέον μαζί. Θα είναι για πάντα ο έρωτας της ζωής μου γι’ αυτό σταματήστε να δημιουργείτε μια αρνητική αφήγηση γύρω από κάτι που δεν γνωρίζετε. Σας αγαπώ παιδιά γι’ αυτό σταματήστε πριν αλλάξω τη γνώμη μου για εσάς», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA