Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την περίοδο που πέρασε στη φυλακή μαζί με την αδερφή του και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε να κλάψει όσο βρισκόταν εκεί, ενώ εξήγησε ότι πλέον οι δικαστικές περιπέτειές του έχουν πάρει τέλος και δεν έκρυψε τι του είπαν εισαγγελείς που είναι εν αποστρατεία. «Τελειώσαμε πανηγυρικά με τα δικαστήρια προχτές, τελειώσαμε με τα πάντα, δεν οφείλω τίποτα στο δημόσιο. Έχω κάποια πράγματα στο όνομά μου, αλλά έχω δώσει κτίρια και σπίτια σε κάποιους ανθρώπους όπως είναι οι αδελφές μου, για να μπορούν να ζουν καλά, έχουν παιδιά, ενώ εγώ κάνω ένα ωτοστόπ αύριο και πάω στη Γαστούνη», είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε ακόμη: My Style Rocks: Η Ζόζεφιν συζητά για την παρουσίαση - Τα ονόματα που ακούγονται για την κριτική επιτροπή

Εξήγησε στη συνέχεια ότι «Εγώ δεν ήμουν εργοδότης. Εγώ ήμουν ένας από την αλυσίδα των 300 ατόμων και παρόλο που ήξερα ότι μερικοί από αυτούς από πίσω μου κάνανε διαπλοκές, έλεγα “δεν πειράζει”, ακόμη και στις μεγάλες πολυεθνικές γίνεται αυτό το πράγμα». Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι «εισαγγελείς εν αποστρατεία μου λένε ότι ήσουνα στο στόχαστρο. Έπρεπε να μπεις, μπήκα, σκασίλα μου».

«Έχω αισθανθεί ότι είμαι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τόσα πολλά, χωρίς η χώρα του δεν το αναγνωρίζει. Κάνω τόσο μεγάλο θέμα τη φυλακή που εμένα με έκανε σταρ. Από αλλού ήθελα να γίνω και αλλού έγινα. Προκαλώ να μου βρείτε έναν σχεδιαστή που έχει δώσει περισσότερα χρήματα από εμένα στο δημόσιο», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν τα δύο πράγματα που τον έκαναν να κλάψει όσο βρισκόταν φυλακισμένος.

«Έκλαψα όταν μου έδωσαν μια κακής ποιότητας μάσκαρα μιας κρατούμενης γιατί έκανα διάφορα, έκανα τις βλακείες μου και έβαζα μάσκαρα στα μαλλιά μου, δεν με άφησαν να τα βάψω», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς και μετά ανέφερε ότι ο δεύτερος λόγος που έκλαψε ήταν η αδερφή του που μπήκε και εκείνη φυλακή.

«Έκλαψα από το πείσμα και από την άλλη μεριά, από την αδικία που ήταν και η αδερφή μου μέσα με ένα ανήλικο παιδί και με έναν γιο που έμπαινε στο πανεπιστήμιο και δεν μπορούσε να τα χαρεί χωρίς να φταίει σε τίποτα απολύτως. Όταν πήγα στην Εισαγγελέα της φυλακής είπα "γιατί κρατάτε μια γυναίκα μέσα, η οποία δεν φταίει σε τίποτα;" Και εκεί έκλαψα μπροστά της. Το μόνο που έκανε ήταν να μου δώσει μία καλή θέση εργασίας, ώστε να είναι λιγάκι πιο εύκολη η ζωή μου εκεί μέσα», δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA