Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες ημέρες μετά το τέταρτο σόου «Savage X Fenty Show Vol. 4» για τη σειρά γυναικείων εσωρούχων που έχει δημιουργήσει, η Ριάνα εκτελεί για ακόμα μία φορά χρέη μοντέλου και σε βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram, η ίδια φοράει μαύρα δαντελένια και δερμάτινα εσώρουχα, αφήνοντας λίγα στη φαντασία και ανάβοντας «φωτιές» στους followers της. «Δεν σας είπαν ότι ήμουν άγρια;», έγραψε η Ριάνα στη λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία είναι σαφώς εμπνευσμένη από την ονομασία της σειράς της, «Savage X Fenty».

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: «Με έχει φλερτάρει ο Τζουντ Λο - Τότε έβγαινε με τη Σιένα Μίλερ»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, μάλιστα, στο «E! News» η Ριάνα δήλωσε πως θέλει να δει την Μπιγιόνσε να διαφημίζει τη σειρά της και να περπατά στην πασαρέλα αφού όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Beyonce έχει καταπληκτικό σώμα».

https://www.instagram.com/reel/ClE8vvyjA_u/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έξι μήνες αφότου έφερε στον κόσμο τον γιο της η 34χρονη Ριάνα έχει κάνει δυναμικό comeback τόσο στις επιχειρηματικές δραστηριότητες - σύμφωνα με το Forbes, είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος - όσο και στο τραγούδι αφού στα τέλη του Οκτωβρίου κυκλοφόρησε - μετά από έξι χρόνια αποχής - το νέο της τραγούδι «Lift Me Up», το οποίο είναι το lead τραγούδι στο soundtrack της ταινίας «The Black Partner: Wakanda Forever». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA