ΣΤΙΒΟΣ
18/08/2022 16:35

Εμμανουήλ Καραλής: Αποκλείστηκε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Χαρακτηριστικά ο Εμμανουήλ Καραλής ανέφερε: «Δεν ήταν καλή φέτος η χρονιά. Έπεσα ψυχολογικά μετά τον τραυματισμό μου τον χειμώνα και δεν μπόρεσα να το βρω. Με το ζόρι έκανα άλματα, όμως, πρέπει να προχωρήσω, να συνεχίσω και φυσικά να επανέλθω»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εμμανουήλ Καραλής: Αποκλείστηκε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου
(πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκλείστηκε στον προκριματικό του επί κοντώ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου. Μάλιστα, ο 22χρονος άλτης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε πως δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά τον τραυματισμό που είχε τον χειμώνα και σημείωσε ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα για να ξεκουραστεί και να κυνηγήσει στο μέλλον καλύτερα άλματα.

Χαρακτηριστικά ο Εμμανουήλ Καραλής ανέφερε: «Δεν ήταν καλή φέτος η χρονιά. Έπεσα ψυχολογικά μετά τον τραυματισμό μου τον χειμώνα και δεν μπόρεσα να το βρω. Με το ζόρι έκανα άλματα, όμως, πρέπει να προχωρήσω, να συνεχίσω και φυσικά να επανέλθω. Τώρα θα κάνω ένα διάλειμμα να ξεκουραστώ και να επιστρέψω με στόχο να βρω ακόμη μεγαλύτερα άλματα. Σήμερα δεν ήμουν καλά κι έτσι και τα άλματα στο 5,65 μ. δεν ήταν όπως θα έπρεπε».

Video Loading...
Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΑΛΗΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ