Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο και έκανε περήφανη την Ελλάδα. Εξίσου περήφανη  δήλωσε και η μητέρα της, Παναγιώτα, καθώς η κόρη της έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που σημείωσε ένα αξιοζήλευτο «νταμπλ» σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια σε διάστημα τεσσάρων ημερών!

«Δεν ήθελε να μου πει ότι θα κατέβει για το μετάλλιο. Ήθελε να πάει για να απολαύσει την κούρσα μου είπε» εκμυστηρεύθηκε η Παναγιώτα Ντρισμπιώτη και δήλωσε συγκινημένη και ευτυχισμένη για τις εκπληκτικές επιδόσεις της κόρης της.

Όπως εξήγησε η ίδια, η Αντιγόνη πριν καταφέρει να ανέβει θριαμβευτικά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, είχε πολλά εμπόδια να ξεπεράσει: «Δεν γεννήθηκε κανένα παιδί με το μετάλλιο στα χέρια, όλοι τους πάλεψαν γι' αυτό» και συνέχισε: «Η Αντιγόνη πήρε αυτό που ήθελε. Μπράβο της, αυτό λέω σαν μάνα!».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις στερήσεις και τις κακουχίες με τις οποίες η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήρθε αντιμέτωπη τα τελευταία χρόνια, προκειμένου να επιτύχει τον στόχο της, αλλά και στη σκληρή δουλειά για να φτάσει να κατακτήσει το χρυσό ξανά. «Εδώ και δύο χρόνια δεν κάναμε όλοι μαζί γιορτές, όχι σαν οικογένεια. Τώρα δικαιώθηκε. Κάθε μέρα είναι γιορτή για εμάς, όταν είμαστε μαζί σαν οικογένεια».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA