Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στην πρώτη εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ και αυτό ήταν κάτι που δεν περίμενε. Μάλιστα, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης, Μίλτος Τεντόγλου, εμφανίστηκε έκπληκτος στην κάμερα για το γεγονός ότι θα μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά. «Ουάου… ΟΚ!», ήταν η επική αντίδραση του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος μίλησε για τη νέα επιτυχία του στο Diamond League και έθεσε τους στόχους του για τη συνέχεια.

«Είμαι ευχαριστημένος. Είναι το πρώτο μου διαμάντι, έκανα και καλή επίδοση. Όλα καλά και τελειώνει με ιδανικό τρόπο η σεζόν. Δεν τρελαίνομαι για τα διαμάντια και τα Diamond League. Δεν τους θεωρώ τόσο σημαντικούς αγώνες, αλλά θεωρώ καλύτερα τα ευρωπαϊκά ή παγκόσμια πρωταθλήματα. Το αφιερώνω στη μητέρα μου, ξέρω γω… Με την κοπέλα μου μίλησα, μου έστειλε μηνύματα. Πάντα με βλέπει, ξέρει από στίβο και μου είπε μπράβο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Τεντόγλου για να συμπληρώσει: «Να συνεχίσω τις καλές επιδόσεις, τα μετάλλια, να κάνω ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις. Το μόνο που μου λείπει είναι το χρυσό στο Παγκόσμιο Ανοιχτού και αν το κερδίσω θα ήταν υπέροχο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA