Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κινηματογραφικές ράγες υποκριτικής έχει μπει για τα καλά την τελευταία 2ετία η Αντζελίνα Τζολί, η οποία πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο είτε κινήθηκε σκηνοθετικά είτε απείχε λόγω των προσωπικών της ζητημάτων που μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον στα media.

Μετά το Maleficent του 2019, ήρθε η ανακοίνωση για το ρόλο της στο Immortals, το νέο franchise του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel που θα δούμε το 2022. Πριν απ΄αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε στην ταινία Those Who Wish Me Dead.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Τέιλορ Σέρινταν (Sicario, Hell or High Water), η Τζολί υποδύεται μια πυροσβέστη στην πολιτεία της Μοντάνα, όπου πιάνει μια μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση. Την ίδια στιγμή, εμφανίζεται μπροστά της ένα αιμόφυρτο αγόρι και γρήγορα θα μάθει ότι κάποιοι δολοφόνησαν τον πατέρα του και τώρα τον κυνηγάνε για να σκοτώσουν κι εκείνον. Οι δυο τους θα εκμεταλλευτούν το πύρινο μέτωπο για να κρυφτούν, όμως εν τέλει θα βρεθούν εγκλωβισμένοι μεταξύ σφύρας (φωτιά) και άκμονος (πληρωμένοι δολοφόνοι).

Στο πλευρό της Τζολί στην ταινία που θα είναι διαθέσιμη στο HBO Max στις 14 Μαΐου, θα δούμε τον Τζον Μπέρνθαλ (Punisher), τον Νίκολας Χουλτ (X-Men, Tolkien, Mad Max: Fury Road), τον προσφάτως δισεκατομμυριούχο στη λίστα Forbes Τάιλερ Πέρι και τον Έινταν Γκίλεν, τον Littlefinger από το Game of Thrones.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA