Μενού
  • Α-
  • Α+

Όταν ο Μπεν Άφλεκ κατάλαβε, μαζί με τη DC, ότι ο ρόλος του Μπάτμαν δεν του ταιριάζει όσο πίστευε, αποφάσισε να αποχωρήσει και η DC έπρεπε να βρει τον επόμενο, σε μια εποχή που το saga της Γκόθαμ είναι στα πολύ πάνω του, ιδίως μετά τον Τζόκερ του Χοακίν Φοίνιξ. Επειδή λοιπόν περάσαμε μια κινηματογραφική περίοδο που είδαμε δύο διαφορετικούς Τζόκερ, έναν από τον Τζάρεντ Λέτο κι έναν από τον Φοίνιξ, στη DC σκέφτηκαν «ξέρετε τι θα έχει πολλή πλάκα; να βγάλουμε και δύο ηθοποιούς ως Μπάτμαν». Και το έκαναν.

Έτσι, ενώ έχουμε ήδη έτοιμη τη νέα ταινία Μπάτμαν με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, που θα είχε κυκλοφορήσει κινηματογραφικά αν δεν υπήρχε η πανδημία, αλλά πήρε αναβολή για το φθινόπωρο, επιβεβαιώθηκε ότι ο Μάικλ Κίτον θα επανέλθει και πάλι στο ρόλο που έκανε πριν από 32 και 29 χρόνια αντίστοιχα.

Ο Κίτον θα έχει αυτό το ρόλο μόνο για την ταινία The Flash που τα γυρίσματα της ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα και θα παίξει κανονικά τον χαρακτήρα που είχε και τότε. Πώς θα στοιχειοθετηθεί αυτό; Στο σενάριο που βασίζεται στο crossover comic του 2011 με τίτλο Flashpoint, ο Flash πάει πίσω στο χρόνο για να αποτρέψει το θάνατο της μητέρας του, αλλά καθώς το κάνει αυτό, ανοίγει την πύλη για να αναδυθεί ένα διαφορετικό παρόν-μέλλον, όπου ο Μάικλ Κίτον θα είναι ένας γερασμένος Μπάτμαν που θα κυνηγάει το έγκλημα στη Γκόθαμ.

Η stand-alone ταινία Flash έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA