Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγες εβδομάδες πριν το Parasite πάρει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και προκαλέσει παγκόσμιο ενθουσιασμό, το HBO και ο σκηνοθέτης-παραγωγός Άνταμ ΜακΚέι είχαν αντιληφθεί ότι πρόκειται για μια ταινία που θα σημάνει μια νέα αρχή στον τομέα της παραγωγής και θα ανοίξει εμπορικά την αμερικανική αγορά στη νοτιοκορεάτικη που είναι από τις 5 μεγαλύτερες σε ποσότητα παραγωγής εκτός Αμερικής.

Από τη στιγμή που το Parasite είχε πια και αυτό το νέο στάτους, το να βάλουν μπρος για να κάνουν τη σειρά καθίστατο παραπάνω από επιτακτικό. 

Όπως αποκάλυψε λοιπόν ο ΜακΚέι (Big Short, Succession, Vice Don't Look Up), η σειρά έχει ξεκινήσει να γράφεται, καθώς με τον Μπονγκ έχουν βρει την ομάδα των σεναριογράφων τους εδώ και πέντε μήνες. Αυτό βέβαια σημαίνει πως μέχρι να ολοκληρωθεί το σενάριο και να στηθεί η παραγωγή με τους ηθοποιούς και ό,τι άλλο χρειαστεί, θα περάσουν αρκετοί μήνες. Ο στόχος είναι πάντως η σειρά Parasite να είναι έτοιμη το αργότερο ως το φθινόπωρο του 2022. Πάντως, η σειρά δεν θα είναι ένα remake της ταινίας, αλλά ιστορίες που θα διαδραματίζονται στο ίδιο σύμπαν, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Μίνι σειρά 6 ωριαίων επεισοδίων

«Περνάω φανταστικά. Ήθελα καιρό να βρεθώ στην τροχιά σκέψης του Μπονγκ και, παρόλο που μου φαίνεται κλισέ να πω ότι είναι τιμή μου, πραγματικά το εννοώ, νιώθω τεράστια τιμή» ανέφερε ο ΜακΚέι μιλώντας σε podcast του MTV.

Τι πρόκειται να δούμε σε αυτή τη μίνι σειρά 6 επεισοδίων; Ο Μπονγκ Τζουν-Χο είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη του λίγο μετά την οσκαρική νίκη, ότι είχε πολλά ακόμα πράγματα να πει, που δε χωρούσαν στις περίπου 2 ώρες της ταινίας. «Θα έχω την ευκαιρία να κάνω μια ταινία 6 ωρών με αυτή τη σειρά» είχε πει ενδεικτικά. Ο Χο θέλει να κάνει expand σε κάποιες σκηνές της ταινίας που δημιούργησαν αναπάντητα ερωτήματα στο κοινό, αλλά και να προσθέσει νέους χαρακτήρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA