Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από πολλές καθυστερήσεις στην παραγωγή, εξαιτίας του κορονοϊού, η ταινία με τίτλο «The Northman» και πρωταγωνίστρια την Μπγιορκ, θα κάνει και επίσημα πρεμιέρα στις 8 Απριλίου 2022, μέσω των Focus Features και Universal. Ένας ακόμη λόγος, λοιπόν, που ανυπομονούμε να ανοίξουν οι κινηματογράφοι. 

Διαβάστε ακόμη: Leonardo DiCaprio: Κυκλοφόρησε τη πρώτη φωτογραφία από τη νέα σκορσεζική ταινία που πρωταγωνιστεί

Η πλοκή της υπόθεσης διαδραματίζεται στην Ισλανδία του 10ου αιώνα και ακολουθεί έναν Σκανδιναβό πρίγκιπα που έχει βάλει σκοπό να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα του. Όπως ανακοινώθηκε τον περασμένο Αύγουστο, η μουσικός και τραγουδίστρια από την Ισλανδία, Μπγιορκ, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με την κόρη της, Ισαντόρα Μπγιαρκαρντότιρ Μπάρνεϊ.

Το σενάριο της ταινίας γράφτηκε από τον Έγκερς σε συνεργασία με τον Ισλανδό ποιητή και μυθιστοριογράφο Sjón, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τη Μπγιορκ σε διάφορα μουσικά πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένης της Hamirlid Choir το 2019. Η ίδια έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία μαγείας «The Juniper Tree» του 1990. Στη συνέχεια, η ταινία προβλήθηκε ξανά, το 2019, σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων.

Το καστ πλαισιώνουν, επίσης, η Άνια Τέιλορ- Τζόι και η Κέιτι Ντίκι, καθώς και ο Γουίλεμ Νταφόε, η Νικόλ Κίντμαν, ο Ίθαν Χοκ και ο Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.