Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγωδία στα γυρίσματα της ταινίας γουέστερν Rust καθώς το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας και να τραυματιστεί ένας εκ των σκηνοθετών.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε στο ράντσο Μπονάνζα Κρικ στο Νέο Μεξικό όπου λαμβάνουν χώρα τα γυρίσματα της ταινίας εποχής. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά το όπλο που κρατούσε στα χέρια του ο Alec Baldwin δεν ήταν ασφαλισμένο με αποτέλεσμα από τα πυρά να τραυματιστεί θανάσιμα η διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας Χαλίνα Χάτσινς και  να τραυματιστεί σοβαρά ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν εκτός από πρωταγωνιστής είναι και συμπαραγωγός στη συγκεκριμένη ταινία ενώ εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε πως το δυστύχημα έγινε από πρόβλημα στο όπλο. Οι τοπικές Αρχές έχουν ξεκινήσει την έρευνα για τις συνθήκες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ήταν πραγματικά πυρά στο όπλο.

https://www.instagram.com/p/CVOR_F9jZ0c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένας εκπρόσωπος της Rust Movie Productions LLC μίλησε στο Deadline, πρωτού γίνει γνωστό πως κατέληξε η Χαλίνα Χάτσινς, λέγοντας πως «Σήμερα έγινε ένα ατύχημα στο σετ του Rust στο Νέο Μεξικό που  αφορούσε την αστοχία ενός όπλου με άσφαιρα. Δύο μέλη του συνεργείου έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται. Η παραγωγή έχει διακοπεί προς το παρόν. Η ασφάλεια του καστ και του συνεργείου μας παραμένει η προτεραιότητά μας». 

Τα γυρίσματα σταμάτησαν ενώ αποκλείστηκε και η περιοχή που γίνονταν τα γυρίσματα. Πρόκειται για το Bonanza Creek Ranch που είναι γνωστό για τις παραγωγές γουέστερν.

https://twitter.com/TessaMentus/status/1451373847211646979?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA