Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία κριτική για την ταινία Black Bachelor, του τέταρτου sequel του The Bachelor έφερε την αντίδραση των πρωταγωνιστών. Αρχικά του Γιάννη Τσιμιτσέλη που με μία ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε τη διαφωνία του για μία αναφορά της συγκεκριμένης κριτικής, ενώ σειρά πήρε και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, πρωταγωνιστής και στις τέσσερις ταινίες του τίτλου, αντέδρασε για το λογοπαίγνιο με τον κορονοϊό, που χρησιμοποίησε ο κριτικός Χρήστος Μήτσης στην αναφορά του για την κινηματογραφική ταινία. Στην κριτική του ξεκίνησε λέγοντας πως «Όσο κι αν προσπάθησε ο Covid-19, όμως, οι Αντώνης, Τζίμης, Ρένος και Κώστας επιστρέφουν φέτος δριμύτεροι...». Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στάθηκε στη συγκεκριμένη αναφορά λέγοντας μεταξύ άλλων πως «(...) ακόμα και σε αυτή την προχειροδουλειά δεν θα τολμούσαμε ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ για τον COVID !!! Δεν δείχνετε σεβασμό στην δουλειά μας και είναι δικαίωμα σας και το αποδέχομαι !!! Αυτό που δεν ανέχομαι είναι το εμετικό σας χιούμορ !!!!».

https://www.instagram.com/p/CXRdEW7AaAD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι αντιδράσεις του κοινού στο συγκεκριμένο post ήταν ανάμεικτες με άλλους να κάνουν λόγο για «λαϊκισμό» και άλλους να αναφέρουν πως αυτή η αναφορά του κριτικού, δεν αναιρεί τα όσα σωστά γράφει για το Black Bachelor.

Το Σάββατο, σειρά πήρε ο Λευτέρης Ελευθερίου, που επίσης πρωταγωνιστεί στη σειρά. «Σε αυτή τη φάση που περνάμε, το πιο δύσκολο είναι να είστε καλά, να μη διακοπεί η δουλειά σας» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ελευθερίου φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή του OPEN.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA