Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Disney απάντησε στην κριτική του ηθοποιού του Game of Thrones, Peter Dinklage, που υποδύθηκε τον Τύριον Λάννιστερ, σχετικά με το live action ριμέικ της «Χιονάτης και οι Εφτά Νάνοι» της Disney, λόγω του ότι το παραμύθι αυτό απεικονίζει τους νάνους με οπισθοδρομικό τρόπο. 

Διαβάστε ακόμη: Μάικλ Μάντσεν: Θρήνος για τον διάσημο ηθοποιό - Nεκρός ο 26χρονος γιος του

Η Disney είπε ότι θα «αποφύγει την υιοθέτηση των στερεοτύπων από την αρχική ταινία κινουμένων σχεδίων». Ο Dinklage είχε πει ότι η Disney έπρεπε να είχε επαναξιολογήσει το έργο. «Έμεινα λίγο έκπληκτος από το γεγονός ότι ήταν πολύ περήφανοι που έδωσαν τον ρόλο της Χιονάτης σε Λατίνα ηθοποιό», είπε στον podcaster Marc Maron.«Αλλά εξακολουθείς να λες την ιστορία της Χιονάτης και των Επτά Νάνων».

Ο Dinklage, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία Cyrano πουείναι υποψήφια για Όσκαρ, έχει μια μορφή νανισμού που ονομάζεται αχονδροπλασία.«Είσαι προοδευτικός με έναν τρόπο, αλλά εξακολουθείς να φτιάχνεις αυτή την οπισθοδρομική ιστορία επτά νάνων που ζουν στη σπηλιά», συνέχισε.

Σε μια δήλωση, η Disney είπε ότι το ριμέικ σε ζωντανή δράση θα είναι μια ενημερωμένη έκδοση της αρχικής ταινίας του 1937.«Ακολουθούμε μια διαφορετική προσέγγιση με αυτούς τους επτά χαρακτήρες και έχουμε διαβουλεύσεις με μέλη της κοινότητας του νανισμού», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα καθώς η ταινία ξεκινάει την παραγωγή μετά από μια μακρά περίοδο ανάπτυξης».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA