Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Marvel κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer για την τέταρτη ταινία του Θορ, το «Thor: Love and Thunder», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιουλίου 2022 με τον Κρις Χέμσγουορθ να επιστρέφει στο ρόλο του ομώνυμου υπερήρωα. 

Διαβάστε ακόμη: Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Επιστρέφει το διαχρονικό αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι - Οι ημέρες και ώρες προβολής

Μπορεί ο Κρις Εβανς και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να έκλεισαν τον κύκλο τους ως Captain America και Ironman αντίστοιχα, όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Κρις Χέμσγουορθ, ο οποίος σε δηλώσεις του έχει ξεκαθαρίσει πως το «Thor: Love and Thunder» δε θα είναι η τελευταία του ταινία ως Θορ. 

Τα γεγονότα της νέας ταινίας εκτυλίσσονται μετά το «Avengers: Endgame» και την έναρξη του ταξιδιού του Θορ με τους Guardians of the Galaxy και αποτελεί μέρος της 4ης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος που έχει δημιουργήσει η Marvel.

Στο teaser trailer παίρνουμε μόνο μια μικρή πρώτη γεύση χωρίς η Marvel να μαρτυρά πολλά γύρω από την πλοκή της ταινίας και τι θα δούμε αν και η επιστροφή της Νάταλι Πόρτμαν στο franchise ως Mighty Thor, είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους φαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA