Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε ο Ντέιβιντ Γουόρνερ. Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε ταινίες όπως το The Omen και το Tron, ενώ είχε γίνει γνωστός για τον ρόλο του κολλητού του Billy Zane, Spicer Lovejoy, στο blockbuster του James Cameron, το 1997, Τιτανικός.

Διαβάστε ακόμη: Αίγιο: Νεκρή η επιχειρηματίας Μαρίτα Αγγελοπούλου

Ο Ντέιβιντ Γουόρνερ εξέπνευσε τα ξημερώματα της Κυριακής (24/7) στον οίκο φροντίδας Denville Hall που φιλοξενεί ηλικιωμένους που ασχολούνταν με την βιομηχανία του θεάματος. Συχνά υποδυόταν τον... κακό, παίρνοντας ρόλους σε ταινίες όπως The Thirty Nine Steps (1978) και Time Bandits (1981). 

«Τους τελευταίους 18 μήνες προσέγγισε τη διάγνωσή του με χαρακτηριστική γενναιότητα. Θα μας λείψει πολύ, την οικογένειά του και τους φίλους του και θα τον θυμόμαστε ως έναν καλόκαρδο, γενναιόδωρο και συμπονετικό άντρα, σύντροφο και πατέρα, του οποίου η κληρονομιά της εξαιρετικής δουλειάς έχει αγγίξει τις ζωές τόσων πολλών όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε συντετριμμένοι», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της οικογένειας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA