ΤΑΙΝΙΕΣ
16/09/2022 04:26

Star Wars: Η Disney «έκοψε» από το πρόγραμμα του 2023 την πολυαναμενομένη ταινία «Rogue Squadron»

Πίκρα και απογοήτευση σκόρπισε στους απανταχού οπαδούς του Star Wars η απόφαση της Walt Disney Co να «κόψει» από το πρόγραμμα του 2023 την πολυαναμενομένη ταινία «Rogue Squadron» - Δεν δόθηκε καμία εξήγηση και δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το πότε τελικά θα προβληθεί

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Star Wars: Η Disney «έκοψε» από το πρόγραμμα του 2023 την πολυαναμενομένη ταινία «Rogue Squadron»
Πηγή: Disney
Ανάγνωση:

Κεραυνός εν αιθρία για τους απανταχού οπαδούς του Star Wars καθώς η Walt Disney Co ανακοίνωσε πως «έκοψε» την ταινία «Star Wars» με τίτλο «Rogue Squadron» από το πρόγραμμα ταινιών της επόμενης χρονιάς, χωρίς να δώσει κάποια ένδειξη για το πότε η εταιρία θα κυκλοφορήσει μία νέα ταινία για την εισπρακτικά επιτυχημένη σειρά ταινιών διαστημικής περιπέτειας.

Η ταινία θα ήταν η πρώτη της σειράς «Star Wars» που θα έφτανε στους κινηματογράφους μετά το «The Rise of Skywalker» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019.

Το «Rogue Squadron» θα σκηνοθετούσε η παραγωγός της ταινίας «Wonder Woman» Πάτι Τζένκινς. Προηγούμενα, η ταινία είχε καθυστερήσει από το 2022, για τον Δεκέμβριο του 2023 εξαιτίας προβλημάτων στον προγραμματισμό της Τζένκινς.

Η εταιρία δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε ένα αίτημα σχολιασμού σχετικά με την αιτία που οδήγησε στην απομάκρυνση της ταινίας από το πρόγραμμα της εταιρίας.

Η Disney έχει προωθήσει αρκετές τηλεοπτικές σειρές «Star Wars» τα τελευταία χρόνια στο κανάλι Disney+ μέσω της υπηρεσίας streaming.

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
STAR WARS DISNEY ΤΑΙΝΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ