Μενού
  • Α-
  • Α+

Οικογένειες που περιλαμβάνουν δύο μπαμπάδες με τον πιο γλυκό τρόπο, σε μια προσπάθεια απενεχοποίησης και αποδοχής των ιδιαίτερων, αλλά πολύ αγαπημένων οικογενειών αυτών αποτυπώνει ένας φωτογράφος, ο οποίος είναι μέλος μια τέτοιας οικογένειας.  Ο μπαμπάς που είναι υπεύθυνος για το βιβλίο «Dads», ένα τετραετές οπτικό αρχείο γκέι πατρότητας σε όλη την Αμερική που ξεκίνησε το 2016, είναι ο Bart Heynen, ένας Βέλγος φωτογράφος πορτρέτου που ζει τώρα στο Μπρούκλινhttps://www.instagram.com/p/BwXHJWRg-km/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ένιωσα λίγο μοναξιά ως μπαμπάς - αν και είμαστε δύο - αλλά μόνος με την έννοια ότι όλες οι άλλες οικογένειες που ήξερα ήταν straight γονείς», είπε ο Heynen στο CNN, εξηγώντας γιατί άρχισε να φωτογραφίζει. «Νόμιζα επίσης ότι ήταν σημαντικό για τα παιδιά μου να δούμε άλλες οικογένειες με γκέι μπαμπάδες». Ο Heynen είναι με τον σύντροφό του, Rob Heyvaert, για 25 χρόνια από όταν μοιράστηκαν έναν ανελκυστήρα στο κτήριο τους στην Αμβέρσα. Όταν ξεκίνησαν τη σχέση τους, ο γάμος του ιδίου φύλου δεν ήταν νόμιμος στο Βέλγιο και τα παιδιά δεν ήταν καν στο μυαλό κανενός. 

https://www.instagram.com/p/CAI-XU3h4b_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διαβάστε περισσότερα: jenny.gr  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA